Hur fungerar recensioner & betygsättning av min profil?

Vi förklarar hur betygsättningen fungerar och hur du kan ta in recensioner från dina tidigare kunder.

Hur fungerar betygsättningen?
De kunder som lämnar en recension om dig får även betygsätta ditt genomförande med 1-5 stjärnor. Snittet på dina betyg styr antalet stjärnor som visas på din profil & under ditt profilkort.

Hur får jag in fler recensioner?
Du behöver inte endast fått bokningarna genom Bokadero för att få recensioner. Du kan enkelt be dina tidigare kunder gå in på din profil & lämna en recension.

1. Gå in på din profil

2. Klicka på "Lämna recension"

3. Kopiera URL:en och skicka till tidigare kunder