Hur fungerar recensioner och betygsättning av min profil?

Att ta in recensioner och omdömen är ett bra sätt att visa folk varför de ska boka dig. Detta gör du enkelt genom att dela din recensionslänk med både tidigare och kommande kunder/beställare.

Recensenterna får betygsätta med 1-5 stjärnor och dessa slås ihop till ett snittbetyg. Varje enskild recension går sedan att se på din profil.

Dela din recensionslänk:

1. Gå in på din profil på Bokadero.se
  2. Klicka på "Lämna recension"
  3. Dela din recensions-URL

Klistra in din URL i exempelvis ett mail till tidigare kunder/beställare, lägg på din hemsida eller be om recensioner efter varje föreläsning/utbildning du gör.

👉 Recensioner på profilen