Hur delar jag min annons i sociala medier?

När du skrivit en annons är nästa steg att nå ut med den. Detta gör du t.ex. på jobbsajter som Arbetsförmedlingens Platsbanken, men även på sociala medier når du många personer.

Du hittar här hur du delar din annons på Platsbanken: https://help.bokadero.se/sv/knowledge/hur-delar-jag-min-annons-p%C3%A5-platsbanken

Dela på sociala medier:

Steg 1

Kopiera din delningslänk. Antingen direkt efter att du publicerat din annons när det ser ut såhär:

Eller:

Alternativt Steg 1

Öppna dashboarden för den annons det gäller. Klicka på "Visa jobb".
Kopiera URL:en.

Steg 2
Klistra in länken på valda sociala medier och skriv ditt inlägg samt publicera.

Färdigt!

Tips!
I steg 5 när du skapar din jobbannons kan du anpassa hur du vill att din delningslänk ska se ut.