Hur fungerar dashboarden?

När du fått in ansökningar till din jobbannons hanterar du dessa i dashboarden.

I dashboarden hamnar alla kandidater som ansöker till din annons i kolumnen "Ansökt". Klickar du på deras ansökan kan du se all informationen om kandidaten.

Med rekryteringsverktyget Premium får du tillgång till en hel del funktioner som hjälper dig att hantera ansökningarna. Du kan:

- Skicka mail via verktyget till en eller flera kandidater samtidigt och se vilka du återkopplat till.
- Skriva kommenterar som endast syns för dig och valda kollegor.
- Lägga etiketter på kandidatkorten.
- Göra en stjärnmarkering som rating.
- Filtrera fram kandidater utifrån ditt ansökningsformulär och din rating.
- Skapa upp och döpa om kolumner för att sortera kandidater.
- Spara kandidater i listor och samla kandidater från olika annonser.