Hur hittar jag och bokar in mig på nätverksträffar?

Du som har ett abonnemang på Bokadero Arena eller ett Guldmedlemskap på bokadero.se får ta del av våra populära och kompetensfrämjande träffar.

Har du inget abonnemang, men är nyfiken på att veta mer om våra träffar eller prova på en träff kan du höra av dig till support@bokadero.se.

Steg för steg:
1. Gå in på https://www.arena.bokadero.se/ och läsa mer om våra digitala nätverk, våra fysiska nätverk eller klicka på "Evenemang" för att få upp alla kommande träffar.
2. Vill du läsa mer om en träff och boka in dig så klickar du på den träffen du är intresserad av. Se till att välja rätt biljett för dig. Som Guldmedlem på bokadero.se är det en Personlig abonnemangsbiljett du har.
3. Sedan fyller du i dina uppgifter och biljetten skickas till din mail. I mailet får du all information du behöver, exempelvis möteslänk till Zoom om det är en digital träff. Bokar du in dig på en fysisk träff kan det tillkomma en matkostnad som betalas med kort eller Swish vid anmälan.
4. På https://www.arena.bokadero.se/pris-abonnemang ser du vilka prisplaner som finns och vad som ingår i varje abonnemang.