Hur lägger jag upp ett koncept?

Steg för steg hur du lägger upp ett koncept och paketerar dina tjänster på Bokadero.se.

Publicera koncept på Bokadero och din profilsida

För att kunna skapa koncepten behöver du ha ett medlemskap på Bokadero. Du kan då paketera dina tjänster med pris och beskrivning till Bokaderos besökare vilket gör det möjligt att mottaga direkta bokningsförfrågningar. Du kan max ha 10 koncept.

1. Logga in på Bokadero.se
  2. Öppna menyn och välj "Redigera profil"
  3. Välj Steg 3 "Koncept"
  4. Klicka på knappen "Skapa nytt koncept"
  5. Fyll i alla uppgifter om ditt koncept. Allt från pris till om tjänsten utförs fysiskt eller digitalt. Du kan använda "typ av tjänst" för att märka ditt koncept enligt kategori, max 3 stycken.
  6. Spara och publicera.