Hur lägger jag upp ett koncept?

Steg för steg hur du lägger upp ett koncept på Bokadero samt vad ett Online-koncept innebär.

Publicera koncept på Bokadero och din profilsida

För att kunna skapa koncepten behöver du ha ett medlemskap på Bokadero. Du kan då paketera dina tjänster med pris och beskrivning till Bokaderos besökare vilket gör det möjligt att mottaga direkta bokningsförfrågningar.

1. Logga in på Bokadero.se
  2. Välj "Redigera profiler"
  3. Klicka på namnet på den profil du vill redigera
  4. Välj kategorin "Mina koncept"
  5. Klicka på knappen "Lägg upp nytt koncept"
  6. Fyll i de uppgifter du vill att ditt koncept ska innehålla. Allt från pris till om tjänsten utförs fysiskt eller digitalt. Du kan använda #taggar för att märka ditt koncept enligt kategori.

Vad innebär ett Online-koncept på Bokadero?

2020 var ett annorlunda år där vi behövde vara kreativa och lösningsinriktade. Vi öppnade därför upp möjligheten för dig som profil att att paketera dina tjänster online. Föreläsningar, coachingpaket, utbildningar och workshops - allt går att genomföra digitalt!

När du skapar ett koncept på din Bokadero-profil kan du nu göra valet att utföra tjänsten "Online på distans" istället för "Fysiskt möte på plats".

För att utföra en tjänst online behöver du ett virtuellt mötesverktyg, t.ex. Zoom. Det finns många digitala mötesverktyg på marknaden och en del är även tillgängliga gratis, beroende på vad du har för behov.