Hur säger jag upp mitt medlemskap eller raderar mitt konto?

Det finns två sätt att säga upp sitt medlemskap. Du kan välja att nedgradera till vårt kostnadsfria medlemskap Bas eller radera ditt konto helt.

Om du inte längre vill ha ett betalmedlemskap hos oss på Bokadero behöver du säga upp detta 30 dagar innan medlemskapet går ut, annars sker en automatisk förlängning. Du hittar information kring vilket datum som gäller för just dig under "medlemskap" när du redigerar din profil.

Vill du nedgradera ditt medlemskap?

Gå in på "redigera profil" - gå till Steg 6 "medlemskap" - klicka på "uppgradera" och välj Bas.
Alternativt maila in din uppsägning/nedgradering till support@bokadero.se så tar vi hand om din begäran.

Vill du radera ditt konto helt och hållet?
Kontakta oss på support@bokadero.se.

Vill du få dina personuppgifter raderade enligt GDPR?

Mail oss på support@bokadero.se så löser vi det.