Hur söker jag efter koncept?

Steg för steg guide plus video i hur du söker olika koncept. Du kan se våra betalande proffs koncept direkt, men vill du se alla koncept loggar du in på ditt konto eller skapar ett nytt konto (kostnadsfritt).

På Bokadero kan du hitta och köpa färdiga koncept direkt från våra registrerade proffs. Såhär gör du för att hitta koncepten:

1. Gå till "Sök koncept"

2.  Skriv i sökrutan alternativt välj utifrån kategori

3. Välj om du endast vill se onlinekoncept genom att välja "Enbart online"

4. Klicka på det/de koncept du tycker ser intressanta ut och kontakta proffset direkt via kontaktformuläret.

Hittar du inte det du söker? Publicera en kostnadsfri annons och be om att få in offerter och förslag från proffs istället.