Integrera rekryteringsverktyget till Arbetsförmedlingen

Vill du integrera rekryteringsverktyget? Då kan du enkelt publicera annonser direkt på Arbetsförmedlingens platsbank när du skapar en annons med Bokaderos rekryteringsverktyg.

Att annonsera dina jobbannonser på Arbetsförmedlingen är ett smart val för dig med ett rekryteringsverktyg, det säkerställer att du når ut till alla aktivt jobbsökande kandidater som kan vara relevanta för din annons. Vi rekommenderar verkligen att lägga upp din annons på Platsbanken då du enkelt kan filtrera ansökningarna med hjälp av vårt rekryteringsverktyg. Kanske är det någon inflyttare som sitter och söker jobb i din kommun som  inte skulle komma till din annons annars.

Vad behöver du göra för att komma igång?

1. Skapa ett arbetsgivarkonto hos Arbetsförmedlingen. Klicka här för att komma dit.
Har du redan ett arbetsgivarkonto kan du gå direkt till steg 2.

2. Anmäl intresse hos Arbetsförmedlingen om att du vill överföra annonserna från rekryteringsverktyget. Klicka här för att komma till intresseanmälan.

Där fyller du i kontaktinformation (huvudkontaktperson och teknisk kontaktperson, båda kontaktpersonerna ska vara från er och kan vara samma person). Du väljer alternativet "System från... (ange leverantör)" och skriver Bokadero under "Typ av system" samt skickar in. Arbetsförmedlingen behöver godkänna förfrågan innan kopplingen görs.
7fe05ca0-619e-11ec-8d93-c5b5cdeb86d0-1TIPS! Om ni är flera som är ansvariga för rekryteringsannonser är det bra att lägga in en mailadress som alla kommer åt under "huvudkontaktperson". På så vis är det inte bara en person som får notiser när annonser publiceras och avpubliceras hos Arbetsförmedlingen.

3. Maila hej@bokadero.se om att du vill att vi ska starta upp din integration och uppge den mailadress du skrev in under "huvudkontaktperson" samt ert kundnummer ni har på Arbetsförmedlingen. Det behöver vi för att göra kopplingen.

Ert kundnummer hittar ni som inloggade på Arbetsförmedlingen under "Kontohantering" och sedan "Företagsuppgifter". bokaderoaf
4. Vi återkopplar när integrationen är klar från vår sida och du kan skapa en annons och välja att publicera den på Arbetsförmedlingen så fort Arbetsförmedlingen godkänt din förfrågan från Steg 2.

Har du inget rekryteringsverktyg idag är det bara att du hör av dig så hjälper vi dig att välja rätt.