Vad innebär ett medlemskap på Bokadero.se?

Att skapa en profil på Bokadero är helt kostnadsfritt. Det finns sedan tre nivåer av medlemskap att välja på: Bas, Silver eller Guld.

Med din kostnadsfria profil Bas kan du ansöka till tjänster eller uppdrag som kommer ut på Bokaderos Jobbportal. Din profil blir endast synlig för inloggade medlemmar.

Vill du vara sökbar, kunna paketera 10 synliga koncept, ingå i ett uppskattat konsultnätverk (Bokadero Arena), få en onboarding av profilen samt ta del av vår marknadsföring behöver du ett medlemskap på högre nivå.
- Skapa en profil, läs mer om våra prisplaner eller hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig att hitta det medlemskap som passar dig bäst!

Läs mer om hur du redigerar din profil här: Hur uppdaterar jag min profil? (bokadero.se)
Läs gärna mer om Bokadero Arena.