Hur uppdaterar jag min profil?

Nedan hittar du tips på hur du kan jobba med din profil på Bokadero. För att redigera din profil behöver du logga in, öppna menyn till höger och klicka på "redigera profil".

Steg 1 - Profilkort & biografi

Lägg upp ett profilkort och skriv din biografi så snart du skapat en profil. Väl en titel som är både talande och säljande.
Ditt profilkort & din biografi blir genast synlig för företag som du skickar offerter till, om detta inte fylls i kommer en tom profil att bifogas med din offert.

Steg 2 - Video

Länka till en video på din profil och få en video-symbol på ditt profilkort.
En video ökar chansen att bli bokad av en beställare som inte tidigare har sett eller träffat dig. Din video kan exempelvis vara ett klipp från en föreläsning eller kanske en presentation av dig och den behöver inte vara längre än ett par minuter.

Du länkar till en video under "redigera profil" på ditt konto. Videon behöver alltså vara publicerad på Youtube, Vimeo eller dylikt.

Steg 3 - Paketera koncept

Paketera dina tjänster med pris och en beskrivning av vad som ingår i dina olika koncept, dessa visas sedan på din profilsida och under koncept på Bokadero.se. Vill du veta mer om koncepten finns en steg-för-steg guide och video här: Hur lägger jag upp ett koncept? (bokadero.se)

Steg 4 - Sökbarhet

Välj de kategorier som matchar dina tjänster. Du kan max ha 10 stycken. Klicka och skriv i rutan för att söka eller klicka på "full översikt" för att se alla ämnen och huvudkategorier som finns. Sök innan du lägger till ett eget ämne för att undvika dubbletter.

De kategorier du väljer styr vilka kategorier du blir sökbar på Bokadero.se

Du kan välja om du vill ha mailnotiser eller inte. Mailnotiserna kommer när det publiceras ett uppdrag som kan passa dig.

Steg 5 - Kontaktuppgifter

Här kan du lägga in ett telefonnummer som endast syns för oss på Bokadero.

Steg 6 - Medlemskap

Klicka på "Uppgradera medlemskap" för att läsa mer om våra prisplaner. Det är här du bl.a. kan uppgradera ditt medlemskap genom att välja en högre prisplan.

För silver- och guldmedlemmar står här hur länge medlemskapet gäller innan ny förlängning sker. Läs mer om våra medlemskap här: Vad innebär ett medlemskap på Bokadero.se?

Recensioner

När du känner dig nöjd med din profil bör du ta in recensioner till din profilsida.
Recensioner skapar trygghet hos nya beställare som inte anlitat dig tidigare och bidrar dessutom till att du hamnar högre upp i våra sökningar.

Du kan enkelt be dina tidigare kunder gå in på din profil & lämna en recension. Det behöver inte vara kunder som bokat dig genom Bokadero. Lär mer och se steg-för-steg guide samt video här: Hur fungerar recensioner och betygsättning av min profil? (bokadero.se)

Tips på hur du kommer upp i topplistan under "Sök proffs": Hur gör jag min profil mer synlig? (bokadero.se)