Hur uppdaterar jag min profil?

Nedan hittar du tips på hur du kan jobba med din profil på Bokadero.

Profilkort & biografi

Lägg upp ett profilkort och skriv din biografi så snart du skapat en profil.
Ditt profilkort & din biografi blir genast synlig för företag som du skickar offerter till, om detta inte fylls i kommer en tom profil att bifogas med din offert.

Kategorier
Välj de kategorier som matchar dina tjänster.

De kategorier du väljer styr:
- Inom vilka kategorier du blir sökbar inom på Bokadero.se
- Vilka typer av uppdrag du får mail-notiser om.

Dessa inställningar hittar du på "redigera profil", under "sökbarhet".

Recensioner
Ta in recensioner till din profilsida.
Recensioner skapar trygghet hos nya beställare som inte anlitat dig tidigare och bidrar dessutom till att du hamnar högre upp i våra sökningar.

Du kan enkelt be dina tidigare kunder gå in på din profil & lämna en recension. Det behöver inte vara kunder som bokat dig genom Bokadero.

Läs mer om recensioner och betygsättning här.

Video

Publicera en video på din profil och få en video-symbol på ditt profilkort.
En video ökar chansen att bli bokad av en beställare som inte tidigare har sett eller träffat dig. Din video kan exempelvis vara ett klipp från en föreläsning eller kanske en presentation av dig.

Dessa inställningar hittar du under "redigera profil" på ditt konto.

Paketera koncept

Paketera dina tjänster med pris och en beskrivning av vad som ingår i dina olika koncept, dessa visas sedan på din profilsida och under koncept på Bokadero.se

Dessa inställningar hittar du under "redigera profil" på ditt konto.
Hjälp - Hur skapar jag ett koncept?